World Shqip Lajme
32

Subcategories 4

Related categories 1

Agjencia e Lajmeve NOA
Lajmet e fundit nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Rajoni dhe pjesa tjetër e botës
Albeu.com
Portali Mbarekombetar Shqiptar , lajmet e fundit, sport, internet, galeri, video, muzike dhe argetim pakufi.
BalkanWeb
Informacione në gjuhen shqipe nga rajonet e Ballkanit ku jetojnë shqiptare.
BBC në Shqip
Lajmet e fundit nga BBC. Mund edhe të dëgjoni buletinin e lajmeve me RealAudio.
Ikub.al
Informacione te shumellojshme si lajme, njoftime, prona ne shitje, oferta punesimi, makina ne shitje, oferta turistike, lajme sportive, biznese, informacione financiare, ligjet.
Info Arkiva
Sistemi ka si qëllim grumbullimin e informacionit mediatik shqiptar, përpunimin e tij bazuar mbi teknika auto-inteligjente dhe më tej prezantimin tek të gjithë përdoruesit.
Kosova Sot
Ueb-faqja zyrtare e se perditshmes informative te pavarur Kosova Sot.
Kuzhina Shqiptare
Receta gatimi kryesisht nga kuzhina shqiptare, pa harruar dhe receta të veçanta nga mbarë bota.
Lajme
lajme.gen.al : Vizitoni këtë site, për lajmet e reja në çdo moment. Shtyp
Lajme.al
Agjensi lajmesh online në shqip.
Lajmi.net
Webfaqe lajmesh, e përkushtuar për profesionalizëm, pavarësi dhe besueshmëri. Misioni i është të ofrojë informim profesional, të paanshëm dhe të shpejtë.
Vetem Lajme
Faqe web e cila rinovohet rregullisht cdo dite me lajmet me te reja te publikuara nga gazeta te ndryshme Shqiptare. Permbledhje dhe klasifikim i rregullt.
Zëri i Amerikës
Lajmet më të fundit nga Zeri i Amerikes.
Ikub.al
Informacione te shumellojshme si lajme, njoftime, prona ne shitje, oferta punesimi, makina ne shitje, oferta turistike, lajme sportive, biznese, informacione financiare, ligjet.
Info Arkiva
Sistemi ka si qëllim grumbullimin e informacionit mediatik shqiptar, përpunimin e tij bazuar mbi teknika auto-inteligjente dhe më tej prezantimin tek të gjithë përdoruesit.
Lajmi.net
Webfaqe lajmesh, e përkushtuar për profesionalizëm, pavarësi dhe besueshmëri. Misioni i është të ofrojë informim profesional, të paanshëm dhe të shpejtë.
Lajme.al
Agjensi lajmesh online në shqip.
Kuzhina Shqiptare
Receta gatimi kryesisht nga kuzhina shqiptare, pa harruar dhe receta të veçanta nga mbarë bota.
Kosova Sot
Ueb-faqja zyrtare e se perditshmes informative te pavarur Kosova Sot.
Zëri i Amerikës
Lajmet më të fundit nga Zeri i Amerikes.
Albeu.com
Portali Mbarekombetar Shqiptar , lajmet e fundit, sport, internet, galeri, video, muzike dhe argetim pakufi.
Vetem Lajme
Faqe web e cila rinovohet rregullisht cdo dite me lajmet me te reja te publikuara nga gazeta te ndryshme Shqiptare. Permbledhje dhe klasifikim i rregullt.
BBC në Shqip
Lajmet e fundit nga BBC. Mund edhe të dëgjoni buletinin e lajmeve me RealAudio.
Lajme
lajme.gen.al : Vizitoni këtë site, për lajmet e reja në çdo moment. Shtyp
Agjencia e Lajmeve NOA
Lajmet e fundit nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Rajoni dhe pjesa tjetër e botës
BalkanWeb
Informacione në gjuhen shqipe nga rajonet e Ballkanit ku jetojnë shqiptare.

Other languages 90

Last update:
August 18, 2019 at 21:25:08 UTC
Lajme
Argëtim
Rajonal
Shoqëria
Sporte
All Languages
Art
Biznes
Kompjutera
Shëndetësia
Shtëpia