Internet stranice na jezicima naroda Bosne i Hercegovine. Web sites in the languages of the people of Bosnia and Herzegovina.
Molimo vas da u ovu kategoriju dodate samo internet stranice koje su napisane na jezicima naroda Bosne i Hercegovine. Ako je vasa stranica napisana na engleskom molimo vas da posjetite Regional: Europe: Bosnia and Herzegovina i dodajte vasu stranicu u tu kategoriju. You can only add web sites to this category that are written in the languages of the people of Bosnia and Herzegovina. If your web site is written in english please visit Regional: Europe: Bosnia and Herzegovina and add your site to that category.
U ovoj kategoriji se mogu naci samo internet stranice koje sadrze igre kao sto su java igrice i ostale.
Molimo vas da dodate vasu internet stranicu samo ako na sebi ima igrice.
Ovdje mozete pronaci internet stranice na koje vam nude kupovinu online kao sto su knjige i ostale stvari na prodaju.
Molimo vas da dodate vasu internet stranicu u ovu kategoriju samo ako je online trgovina.
Molimo vas da u ovu kategoriju dodate vas web sajt samo ako ste novinska agencija.
Ovo je glavna kategorija za sve firme/agencije na podrucju Bosne i Hercegovine koje se uglavnom bave nekretninama kao naprimjer prodaja zemljista, kuca, stanova, poslovni prostori, garaze i drugih nekretnina. Molimo vas da saljete samo preduzeca/firme, male ili velike. Ako nema kategorija za vasu firmu onda je stavite u: Top\World\Bosanski\Poslovanje\Preduzeca Mi pravimo nove katagorije kada bude vise preduzeca. U opisu firme nemojte napisati "Firma za", "Internet Prezentacija firme", "Firma se bavi", "nalazi se u Bosni i Hercegovini" i ostale stvari koje se podrazumjevaju za tu kategoriju. Pogledajte na druge opise u ovoj kategoriji da vidite kako treba da izgleda, to jeste, Kratko i Jasno. Stranice koje ne rade ili su "Under Construction" ne primamo. Ako vasa stranice nije primljena poslje 14 dana onda je updatirajte i posaljite ponovo.
Zelite preporuciti nesto ili nekoga.Ovdje se nalaze takve internet stranice.
Molimo vas da dodate vasu internet stranicu u ovu kategoriju samo ako sadrzi preporuke (reference).
Ovdje se nalaze samo web sajtovi na temu sporta. Here you can only find web sites about sport.
Molimo vas da ovdje dodate vase stranice samo ako su o sportu i bez druge podkategorije. Please add your site only if your web site is about sport.
Molimo vas da dodate vas web sajt samo ako je o literaturi.
Brojne su subkategorije koje bi obuhvatala kategorija "alternativna medicina. Mi cemo uvrstiti samo one koje su najcesce i najefikasnije. Svi podaci sluze samo kao informacija