pàgines sobre pel·lícules, distribuidores, cartellera i temes relacionats. Poseu sisplau les sales de cinema a la categoria de World/Català/Regional corresponent.
En aquesta categoria es classifiquen llocs en català sobre actors i actrius de cinema. El lloc pot ser multilingüe si un dels idiomes emprats és el català.
En aquesta categoria es classifiquen pàgines web en català sobre associacions i organitzacions relacionades amb el cinema. La pàgina web pot ser en diversos idiomes sempre que el català hi sigui present.
En aquesta categoria es classifiquen llocs web en català sobre directors de cinema. Les pàgines poden ser en diversos idiomes sempre que un d'aquests idiomes sigui el català. Si la pàgina tracta sobre un director en concret, la categoria adequada és la corresponent a la inicial del cognom.
En aquesta categoria es classifiquen pàgines en català sobre festivals de cinema. Les pàgines poden ser bilingües, sempre que un dels idiomes sigui el català.
Enllaços d'interès:
- Filmoteca en català, Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
- El doblatge.
- Cinema en català, Generalitat de Catalunya.
- Cinema en català, Govern de les Illes Balears.
- Servei Català del Doblatge.
- Tot Cinema.
- The Internet Movie Database.
Convenció en la utilització dels títols de pel·lícula Com a norma general, ens basarem en la Filmoteca de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i també en The Internet Movie Database com a obres de referència i aplicarem el criteri següent:
1. Si la pel·lícula en qüestió té versió doblada i/o subtitulada al català, farem servir el títol fixat per aquesta versió.
2. En canvi, si no té versió en català, optarem pel títol original.