Η κατηγορία παιχνιδιών αναφέρεται σε δραστηριότητες που δεν απαιτούν σωματική εξάσκηση σκοπεύουν να ψυχαγωγήσουν τους συμμετέχοντες και καθορίζονται από κάποια συγκεκριμένα σετ κανόνων. Τα παιχνίδια είναι συνήθως ανταγωνιστικά και οι παίκτες είτe συναγωνίζονται μεταξύ τους είτε ενάντια σε τεχνητή νοημοσύνη ή ενάντια σε προβλήματα που τίθενται από τους κανόνες (πχ. Πασιέντζα). Συνήθως σε κάθε παιχνίδι κάποιος παίκτης μπορεί να κερδίσει ή να χάσει.

Στη κατηγορία Αθλητικά περιέχονται πιό έντονες φυσικές δραστηριότητες, που σε γενικές γραμμές απαιτούν μεγάλη σωματική προσπάθεια. Το στοιχείο του ανταγωνισμού υπάρχει όπως επίσης και οι αντίστοιχοι κανονισμοί για κάθε άθλημα.

Η κατηγορία Αναψυχή περιλαμβάνει τα χόμπυ, καθώς και δραστηριότητες που προσφέρουν ευχαρίστηση κατά τον ελεύθερο χρόνο. Γενικά αυτές οι δραστηριότητες δεν εμπεριέχουν το στοιχείο του ανταγωνισμού και δεν αναδεικνύουν κάποιο νικητή. Επίσης δεν ακολουθούν κάποιους κανονισμούς.

Παρακαλούμε, εαν η ιστοσελίδα που θέλετε να προτείνετε πουλάει προΐόντα ή υπηρεσίες σχετικά με επιτραπέζια παιχνίδια, τότε η κατάλληλη κατηγορία να την υποβάλλετε είναι η Αγορές
Σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνονται ιστοσελίδες που παρουσιάζουν κανονισμούς, τακτικές και γενικά πληροφορίες για επιτραπέζια παιχνίδια, όπως το σκάκι, το σκραμπλ κλπ.
Παρακαλούμε, εαν η ιστοσελίδα που θέλετε να προτείνετε πουλάει προΐόντα ή υπηρεσίες σχετικά με επιτραπέζια παιχνίδια, τότε η κατάλληλη κατηγορία να την υποβάλλετε είναι η Αγορές
Με τον όρο Ηλεκτρονικά Παιχνίδια, αναφέρουμε όλα εκείνα τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν μία ηλεκτρονική οθόνη για να παρουσιάζουν στον παίκτη τα αποτελέσματα των ενεργειών του. Η οθόνη μπορεί να είναι είτε της τηλεόρασης, είτε κάποιου ηλεκτρονικού υπολογιστή ή μίας κονσόλας παιχνιδιών κλπ.
Ιστοχώροι που παρουσιάζουν συγκεκριμένα παιχνίδια ή σειρές παιχνιδιών πρέπει να υποβάλλονται στην αντίστοιχη υποκατηγορία που ανήκουν.

Στη γενική κατηγορία Ηλεκτρονικά Παιχνίδια περιέχονται μόνο ιστοσελίδες που ανεξαρτήτως πλατφόρμας αναφέρονται γενικά στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, ή ιστοσελίδες που δεν ανήκουν σε κάποια από τις υπάρχουσες υποκατηγορίες.

Παρακαλούμε, εαν η ιστοσελίδα που θέλετε να προτείνετε πουλάει προΐόντα ή υπηρεσίες σχετικά με ηλεκτρονικά παιχνίδια, τότε η κατάλληλη κατηγορία να την υποβάλλετε είναι η εξής: Αγορές

Σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνονται ιστοσελίδες που αναφέρουν πληροφορίες ή προσφέρουν παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν αποκλειστικά και μόνο στο ίντερνετ.
Σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνονται ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα παιχνίδια υπό κλίμακα (μινιατούρες). Τα παιχνίδια αυτά είναι μικρογραφίες για παράδειγμα καραβιών, αρμάτων μάχης, ηρώων κλπ.
Παρακαλούμε, εαν η ιστοσελίδα που θέλετε να προτείνετε πουλάει προΐόντα ή υπηρεσίες σχετικά με παιχνίδια - μινιατούρες, τότε η κατάλληλη κατηγορία να την υποβάλλετε είναι η εξής: Αγορές
Σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνονται τα παιχνίδια ρόλων, στρατηγικής και φαντασίας (RPG), στα οποία οι παίκτες δημιουργούν χαρακτήρες που λειτουργούν ως πρωταγωνιστές σε έναν φανταστικό κόσμο που δημιουργείται από τον game master. Αν και οι διάφοροι χαρακτήρες εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την φαντασία των συμμετεχόντων, ωστόσο οι κανόνες του παιχνιδιού διακανονίζουν τα αποτελέσματα των συγκρούσεων και αντιθέσεων, προσδίδοντας έτσι στα παιχνίδια αυτά το απαραίτητο στοιχείο της αγωνίας.
Παρακαλούμε μην προτείνετε σε αυτήν την κατηγορία ιστοσελίδες σχετικές με παιχνίδια που παίζονται στο ίντερνετ, ή ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Εαν η ιστοσελίδα που θέλετε να προτείνετε πουλάει προΐόντα ή υπηρεσίες σχετικά με ηλεκτρονικά παιχνίδια, τότε η κατάλληλη κατηγορία να την υποβάλλετε είναι η εξής: Αγορές

Τυχερά παιχνίδια εννοούμε εκείνα στα οποία οι παίκτες στοιχηματίζουν χρήματα με την προσδοκία του κέρδους. Τέτοια παιχνίδια είναι για παράδειγμα του καζίνο, το λόττο, το αθλητικό στοίχημα κλπ.
Παρακαλούμε να προτείνετε σε αυτήν την κατηγορία μόνο sites σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια και το τζόγο και πάντα στην αντίστοιχη υποκατηγορία.

Αυτό θα βοηθήσει ώστε η ιστοσελίδα σας να μπει γρηγορότερα στον κατάλογο.