Kategorija je predviđena za web stranice vezane uz znanosti i istraživanja novih tehnologija na hrvatskom jeziku.

Upute za prijavljivanje stranica u ovu kategoriju:

  • Prijavljena stranica mora biti završena. Stranice ''u izradi'' ne upisujemo u direktorij!
  • Naslov i opis stranice napišite na hrvatskom jeziku.
  • Sadržaj stranica koju prijavljujete mora biti obavezno na hrvatskom jeziku (može biti i na nekom drugom jeziku uz hrvatski). Ukoliko je vaša stranica na engleskom jeziku, molimo vas da je prijavite u Regional/Europe/Croatia kategoriju.
  • Naslov i opis stranica neka što bolje opisuju sadržaj stranica.

Molim vas da se potrudite potražiti kategoriju koja najbolje odgovara sadržaju Vaše web stranice koju želite prijaviti. Prijavljivanjem web stranica u pogrešnu kategoriju produžuje se vrijeme upisa stranica u direktorij.

Slijedeći ove napomene omogućujute brži upis prijavljenih stranica. Hvala.

Astronomija se bavi fizičkim i kemijskim procesima planeta, zvijezda, galaksija i cijelog svemira, kakvog ga poznajemo danas i kakav je bio u prošlosti.
Biologija = Znanost o životu. Kategorija je obuhvaća web stranice koje pokrivaju tematiku botanike, zoologije, mikrobiologije, biokemije, genetike, i ekologije. Neka područja biologije su blisko povezana uz medicinu, agronomiju i biotehnologiju.
Društvene znanosti obuhvaćaju ljudsko znanje vezano uz studije o ljudima i ljudskom društvu, uključujući polja ekonomije, psihologije, antropologije, sciologije i političke znanosti.
Kategorija obuhvaća web strance koje pokrivaju tematiku vezanu uz fiziku.
Kategorija obuhvaća tematiku brojeva i varijabli koje služe za rješavanje svakodnevnih (i ne baš svakodnevnih) problema.