Websider relatert til sport og idrett.
Til toppnivået i denne kategorien kan man sende inn sider som omfatter flere idretter, eller sider som omfatter en idrett hvis ingen underkategori eksisterer for den aktuelle sportsgren. Klubbsider og sider for idrettslag skal i underkategorien for klubber, og sider for idretter som allerede har en underkategori skal i sin rette underkategori.
Norskspråklige sider som omhandler badminton.
Katalog for fronting av Bueskytter sport i norge
Norskspråklige nettsteder om og for fotball.
Norske klubber skal sendes til underkategorien "Norsk". Utenlandske klubber skal sendes til riktig land. Hvis ingen kategori har blitt lagd kan siden sendes til denne kategorien, og en underkategori for landet vil bli opprettet. Bare norsk-språkelige lister over klubber i flere land vil finnes i denne kategorien.
Norskspråklige nettsteder som omhandler sporten frisbee.
Norskspråklige sider som omhandler gymnastikk og turn.
Denne kategorien inneholder norskspråklige nettsteder som handler om kiting.
Her legger du til norskspråklige nettsteder som handler om kiting. Titler og beskrivelser bør alltid skrives på norsk.

Engelskspråklige sider om norske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Norway, mens andre engelskspråklige sider plasseres under Top. Sider på andre språk plasseres i riktig språklig kategori i World.

Denne kategorien inneholder idrettslag som driver med en lang rekke idretter, eller idretter som ikke har en egen kategori ennå.
Norskespråklige nettsteder om og for alle former for motorsport.
Norskspråklige nettsteder for idrettsorganisasjoner. Dette inkludere forbund, kretser og lignende.
Denne kategorien er ikke for enkeltklubber - de skal til World: Norsk: Sport: Klubber.
Norske orienteringsklubber skal i underkategorier av denne kategorien. Vennligst send siden til underkategorien for riktig krets når du sender. Hvis ikke kretsen eksisterer, kan du sende siden til denne kategorien, og kretskategorien vil bli opprettet. Hvis siden også finnes på engelsk, kan du sende den til Sports/Orienteering/Clubs i tillegg hvis du ønsker.
Norskspråklige nettsteder som omhandler paintball.
Norskspråklige nettsteder om og for sporten roing.
Skateboard er en aktivitet som ble unfanget på 50-tallet i California når surfere fikk det for seg at de ville prøve å surfe på gata med treplanker som de monterte hjul på. Skateboard var i mange år forbudt i Norge på grunn at man anså dette som en farlig og skadelig sport. Forbudet ble opphevet i 1989 til tross for protester fra Forbrukerrådet og Barne- og familiedepartementet.
Til denne kategori sendes kun norskspråklige nettsteder som handler om skateboard.

Ski

Sider som omhandler alle former for skiaktivtet - snowboard inkludert.
Man regner at skøyter hadde sitt opphav i Skandinavia 1000 år før Kristus. De første skøytene var flate bein som ble stroppet til føttene. Disse kunne man så gli på. Det var ikke før Nederlendere oppfant de første stålskøytene på 1400 tallet at aktiviteten ble en populær aktivitet på vinterstid.
Til denne kategori sendes kun norskspråklige nettsteder som handler om skøyter og rulleskøyter.
Svømming er en sport som går ut på å bevege seg over en distanse i vann på kortest mulig tid. Stuping er en sport hvor man utfører akrobatiske stup eller fall ned i vann.
Norskspråklige sider som omhandler all form for sykling.
Norskspråklige nettsteder lagd av sportsutøvere.
Denne kategorien inneholder norsk språklige sider som omhandler volleyball.
Kun aktive klubber med sider som blir vedlikeholdt.