Tähän luokkaan kuuluvat kaikki suomenkieliset musiikkisivut, aiheen ei tarvitse olla suomalainen. Sen sijaan suomalaisesta musiikista englanniksi kertovat sivut kuuluvat luokkaan Regional: Europe: Finland: Arts and Entertainment: Music. Suomenkieliset artistien omat tai fanisivut kuuluvat Artistit luokan taakse.
Ehdota linkki oman alansa alaluokkaan, jos sellainen on olemassa. Ehdota vain yhteen luokkaan, ei useisiin luokkiin. Ehdota tähän luokkaan ainoastaan linkkejä suomenkielisille sivuille suomenkielisin kuvauksin. ODP on hakemisto, ei hakukone, joten kirjoita kuvaus, älä luetteloa hakusanoista. Luokan toimittajilla on oikeus muokata ja lyhentää kuvausta tai jättää linkki kokonaan julkaisematta.
Artisteista kertovia suomenkielisiä sivuja. Mikäli mahdollista, ehdota artistia tyylilajin mukaiseen luokkaan.
Vain selkeästi eri genrejä yhdistelevät yhtyeet tänne, johonkin rajatumpaan genreen perustuvat laitettakoon niille tarkoitettuihin alajoukkoihin. Sivut saadaan käsiteltyä paljon nopeammin, jos ne on sijoitettu valmiiksi johonkin genreen.
Älä ilmoita tähän ryhmään uusia linkkejä, paitsi jos linkki edustaa jotain tyylilajia, jolle ei ole vielä omaa hakemistoaan. Harkitse sittenkin, josko linkkisi sopisi jonkin toisen tyylilajin alle.