Erilaisia pelejä käsitteleviä sivustoja. Kaikki World/Suomi -luokassa, mukaan lukien alaluokat, julkaistavat listaukset tulee olla suomenkielisiä ja johtaa suomea sisältäviin sivustoihin.
Ehdota linkki oman alansa alaluokkaan, jos sellainen on olemassa. Ehdota vain yhteen luokkaan, ei useisiin luokkiin. Ehdota tähän luokkaan ainoastaan linkkejä suomenkielisille sivuille suomenkielisin kuvauksin. Curlie on hakemisto, ei hakukone, joten kirjoita kuvaus, älä luetteloa hakusanoista. Luokan toimittajilla on oikeus muokata ja lyhentää kuvausta tai jättää linkki kokonaan julkaisematta. Tietokoneella pelattavat korttipelit kuuluvat luokkaan World: Suomi: Pelit: Videopelit.
Kilpailuja ja arvontoja Internetissä tai sen ulkopuolella. Puhtaat rahapelit kuuluvat luokkaan World: Suomi: Pelit: Rahapelit.
Korttipeliaiheisia suomenkielisiä sivustoja.
Tietokoneella pelattavat korttipelit kuuluvat luokkaan World: Suomi: Pelit: Videopelit.
Flippereitä, pajatsoja, hedelmäpelejä ja muita peliautomaatteja käsittelevät sivustot kuuluvat tänne.
Jos sivustosi aiheena on rahapanoksilla pelaaminen, sopivampi luokka on World: Suomi: Pelit: Rahapelit.
Rahapanoksin pelattavat pelit kuuluvat tähän luokkaan.
Sivustot jotka tarjoavat rahapanoksin pelattavia pelejä, kuuluvat Kasinot -alaluokkaan. Sivustot jotka koskevat monen pelaajan pokeripelejä, kuuluvat Pokeri -alaluokkaan.
Tähän ryhmään kuuluvat tavalliset pöydän ääressä pelattavat roolipelit, liveroolipelit sekä nettiroolipelit. Sen sijaan tietokonepeleihin liittyvät sivut (edes tietokoneroolipeleihin) eivät tänne kuulu, oikea ryhmä niille on World: Suomi: Pelit: Videopelit.
Tähän ryhmään kuuluvat niin tavalliset pöydän ääressä pelattavat pelit kuin liveroolipelit. Sen sijaan tietokonepeleihin liittyvät sivut (edes tietokoneroolipeleihin) eivät tänne kuulu, oikea ryhmä niille on World: Suomi: Pelit: Videopelit.
Ristisanatehtäviin liittyviä sivustoja.
Täältä löydät sivustot jotka koskevat konsoli- sekä tietokonepelaamista.
Konsoli-sekä tietokonepeli aiheiset sivustot kuuluvat tähän luokkaan.