Meld een site aan bij Curlie

Wij danken u voor uw interesse in Curlie. Het aanmelden van een site is gemakkelijk. Voordat u verder gaat met het aanmeldformulier, vragen wij u om twee dingen te doen. Let op: we zijn geen zoekmachine en we zijn er trots op om zeer selectief te zijn. We nemen niet alle sites op, en verzoeken u het niet persoonlijk te nemen als uw site niet wordt geaccepteerd.

 1. Neem alstublieft even de tijd om onze gedragslijn en instructies voor aanmeldingen te lezen. Het is belangrijk dat u deze gedragslijn begrijpt. Gebrek aan begrip zal in het algemeen leiden tot afwijzing van een aanmelding.
 2. Controleer of deze categorie de geƫigende categorie is om uw site in op te nemen. Curlie heeft een uitgebreide boom van onderwerpen en het helpt iedereen als u zoekt naar de beste categorie. Dit verzekert verder dat uw site tijdig zal worden gereviewed door een redacteur.
VOORBEELD:

Een site over borstkanker moet worden aangemeld in:

Top: World: Nederlands: Gezondheid: Aandoeningen en Ziekten: Kanker: Borstkanker en niet in

Top: World: Nederlands: Gezondheid: Aandoeningen en Ziekten

Dit is een belangrijk onderscheid in de wereld van internetcategorisering en het verzekert snelle verwerking van uw site.

Let op: we zijn geen zoekmachine en we zijn er trots op om zeer selectief te zijn. We nemen niet alle sites op, en verzoeken u het niet persoonlijk te nemen als uw site niet wordt geaccepteerd.

WorldNederlandsKunstMuziek
Als er een categorie voor de band of artiest waar uw website over gaat bestaat, meld dan uw website bij die specifieke categorie aan. Als dit niet het geval is dan kunt u de website aanmelden bij de juiste letter- of cijfercategorie.

Websites in de algemene letter- en cijfercategorieƫn worden alfabetisch gerangschikt met de naam van de band of artiest als titel van de site. Artiesten worden vermeld als "Achternaam, Voornaam", bands zonder voorvoegsels zoals bijvoorbeeld "Band, De". Omschrijving van de categorie

Weet u zeker dat dit de beste categorie is voor uw site? Als u het niet zeker weet, neem dan even de tijd om de index te doorzoeken en de meest passende categorie te vinden.

Houd de beschrijving van uw site kort - niet langer dan 25-30 woorden. Een goed geschreven, objectieve beschrijving maakt het opnemen van uw site eenvoudiger.
 • Gebruik geen HTML tags.
 • Schrijf in complete zinnen en/of zinsdelen en hanteer grammatica, interpunctie en spelling correct.
  • Gebruik niet uitsluitend HOOFDLETTERS.
  • Gebruik niet voor elk woord een hoofdletter.
  • Herhaal de titel van uw site niet in de beschrijving.
 • Vermijd reclametaal, sleutelwoorden en zoektermen. Woorden en uitdrukkingen zoals "cool" en "beste site" zullen worden verwijderd.

Gedragslijn voor aanmeldingen

Als tegenprestatie voor het beoordelen door Curlie van de site die ik aanmeld, ga ik akkoord met het volgende:
 • Ik ben gebonden aan de Privacy Policy en Terms of Use van Curlie.
 • Ik zie af van elke claim in relatie tot de opname, plaatsing, uitsluiting of verwijdering van deze of enige andere site in de Curlie-index of de titel of omschrijving van welke site dan ook in de Curlie-index.
 • Ik verleen Curlie Project Inc. een niet-exclusive, royalty-vrije licentie om mijn aanmelding te gebruiken, publiceren, kopiëren, redigeren, wijzigen of er andere werken uit af te leiden.
Ik erken verder dat Curlie Project Inc. en Curlie een onbelemmerd redactioneel beleid kunnen voeren ten aanzien van de structuur en de inhoud van de index en dat ik niet kan rekenen op enig aspect van de opname van een site in de index, omdat de plaatsing van een site in de index op elk moment veranderd of beëindigd kan worden.
Ik heb de gedragslijn voor het aanmelden gelezen en begrepen en ben klaar om mijn site aan te melden.