World Shqip Biznes
15
Faqet qe ofrojne tregeti e biznes nepermjet Internetit.
More information

Related categories 1

100oferta.com
100oferta.com është platforma e gjithë njoftimeve dhe ofertave FALAS në shqip. Informacion i freskët nga tregu dhe blogje të shumta informative.
Banka e Shqiperise
Këtu ju do të gjeni informacion për Bankën e Shqipërisë, sistemin bankar, legjislacionin, statistikat dhe njoftimet per shtyp.
BKT
Faqja zyrtare e Bankës Kombëtare Tregtare ne Shqiperi
Blej.com
Shitore në internet ku ju mundeni të bleni produkte që kryesisht jan në gjuhen shqipe.
Botimet Argjiro
Botime shqiptare dhe letersi shqiptare
Eagle Mobile
është Operatori me i ri Mobil ne Shqiperi
Elektrik Universal
Informata përrreth kësaj firmës dhe shërbimet që i bën.
Faqe te Verdha
Ky websitë është një katalog i madhë elektronik me informacione për bizneset kosovare.
Instituti i Sigurimeve
Në webfaqen tonë ju mundeni të njoftoheni për shërbimet e sigurimit që i ofron INSIG.
Mbreti i Tregut
Blog kreativ per Media dhe Marketing, qe synon te mbledh ne nje vend zoteruesit e bizneseve dhe studenteve qe studiojne administrim biznesi, marketing, komunikim...
Njoftime.com
Ne kemi një platformë në të cilën mund të ofrosh apo të kërkosh produkte dhe shërbime të ndryshme.
Rrjeti i biznesit kosovar
Në webfaqe ju do të gjeni informacione të detajuara për biznesin në Kosovë.
Shpallje
Postoni dhe shikoni shpallje falas. Shpallje mundësh me vendos pa u regjistruar fare.
Sina 98
Shoqëria Sina98 shpk., specializuar në sektorin e prodhimit të betonit dhe inerteve
Tregu
Vendi ku tregu vjen te ju

Other languages 86

Last update:
August 11, 2018 at 1:15:04 UTC
Biznes
Kompjutera
Shëndetësia
Shtëpia
Lajme
Argëtim
Rajonal
Shoqëria
Sporte
All Languages
Art