My Account
Els mitjans de comunicació transmeten informació des d'un emissor cap a un receptor.

Mitjans de comunicació
World/Català

Aquesta categoria engloba els llocs web en llengua catalana relacionats amb agències de notícies, diaris, mitjans digitals, revistes, emissores de ràdio i canals de televisió, entre d''altres.

Webs dempreses o organitzacions dedicades a produir informació dactualitat de forma constant, especialment adreçada als periodistes dels mitjans de comunicació. Acostumen a tenir moltes notícies i actualitzades sovint.
Versions en línia de publicacions impreses dinformació general o especialitzada que es distribueixen diàriament o, com a mínim, quatre cops per setmana. Sovint ofereixen actualitzacions i serveis al web més enllà dels continguts de ledició impresa.
Mitjans de comunicació que només existeixen a Internet. També poden estar en aquesta categoria webs promoguts per empreses de comunicació "tradicionals" (amb activitat principal a la premsa, la ràdio o la televisió) que tenen autonomia i identitat pròpia a Internet, és a dir, que no són una simple versió en línia dun producte imprés o audiovisual.
Grups de comunicació.
Mitjans de comunicació locals, classificats per territoris.
No poseu aquí els mitjans d''àmbit regional (Catalunya, Balears...) o nacional (Països Catalans). Sí els comarcals i municipals.
Periodisme.
Llocs web demissores i programes d'aquest mitjà de comunicació de massa.
Poseu aquí pàgines d''emissores d''abast local.

més informació (només editors)

Versions en línia de publicacions impreses dinformació general o especialitzada que es distribueixen setmanalment, mensualment o amb una altra periodicitat superior als quatre dies a la setmana.
Webs dinstitucions o organitzacions que ofereixen notícies sobre les seves activitats. Principalment dirigides als periodistes dels mitjans de comunicació.
Aquesta categoria conté els llocs web dels diferents canals d'aquest mitjà de comunicació de massa, siguin locals, d'àmbit general, temàtiques o per cable i llocs d'altres sectors relacionats amb aquest camp (siguin programes, personatges, productores, premis o comercials d'aquest ram).
Mitjans de comunicació especialitzats en un tema concret.
Poseu en les subcategories els mitjans que encaixin en les temàtiques proposades. Si no encaixen podeu posar-los en aquesta carpeta mateix.