Η κατηγορία Αναψυχή καλύπτει ελληνικές ιστοσελίδες για τις δραστηριότητες και τα χόμπι που προορίζονται να δώσουν ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου ενός συμμετέχοντος. Ο σκοπός της κατηγορίας είναι να παρασχεθούν οι πόροι και οι πληροφορίες για ένα πλήθος ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων. Αυτοί οι πόροι πρέπει να παρουσιάζουν εκτεταμένο ή παγκόσμιο ενδιαφέρον και όχι για μια συγκεκριμένη περιοχή.
Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει ιστοσελίδες στην Ελληνική γλώσσα, σχετικές με την Διασκέδαση.
Εάν η ιστοσελίδα σας δεν έχει άμεση σχέση με το θέμα της κατηγορίας αυτής, παρακαλούμε να κάνετε την υποβολή σας στην σωστή κατηγορία. Εάν η ιστοσελίδας σας αναφέρεται σε συγκεκριμένη Περιοχή (Ηπειρο, Χώρα ή Πόλη) παρακαλούμε να την υποβάλλετε στη αντίστοιχη τοπική κατηγορία.
Η υποβολή της ιστοσελίδας σε λάθος κατηγορία μπορεί να καθυστερήσει ή ακόμη και να εμποδίσει την καταχώρηση της στον κατάλογο.
Η ιστοσελίδα θα πρέπει να ειναι υποχρεωτικά γραμμένη στην Ελληνική γλώσσα (ή η διεύθυνση να κατευθύνεται στο Ελληνικό μέρος του site).
Συμβουλές καταχώρησης:
  1. Οταν γράφεται τον τίτλο της ιστοσελίδας σας, παρακαλούμε βεβαιωθήτε ότι είναι ο σωστός.
  2. Οταν γράφεται την περιγραφή της ιστοσελίδας, παρακαλούμε περιγράψτε ακριβώς τι περιλαμβάνει και προσφέρει αυτή, χωρίς την χρήση διαφημιστικών όρων.
Θέματα που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την ιστιοπλοΐα το ψάρεμα στα ανοιχτά και τις καταδύσεις.
Το περιεχόμενο έχει να κάνει με το χόμπι του μοντελισμού
Ορειβασία, φυσιολατρεία, βάδισμα