Vapaa-aikaa, kuten harrastuksia, käsitteleviä sivustoja.
Ehdota linkki oman alansa alaluokkaan, jos sellainen on olemassa. Ehdota vain yhteen luokkaan, ei useisiin luokkiin. Ehdota tähän luokkaan ainoastaan linkkejä suomenkielisille sivuille suomenkielisin kuvauksin. Curlie on hakemisto, ei hakukone, joten kirjoita kuvaus, älä luetteloa hakusanoista. Luokan toimittajilla on oikeus muokata ja lyhentää kuvausta tai jättää linkki kokonaan julkaisematta.
Valikoima automatkailuun, harrasteautoiluun ja ylipäätään vapaa-ajan autoiluun liittyviä hyödyllisiä, mielenkiintoisia sekä hauskoja sivustoja.
Tämä luokka on tarkoitettu pääasiassa vapaa-ajan autoiluun eli etenkin harrasteautoiluun ja myös automatkailuun liittyville linkeille, kuten esimerkiksi harrastajien omat sivut, automerkkien fanisivut, matkakertomukset ja alan tapahtumat. Autokerhoille on oma alakategoriansa ja alan yritykset listataan pääsääntöisesti luokkaan Suomi/Yritykset/Autot.
Vapaa-aikaan liittyvät yksityisten ihmisten suomenkieliset sivustot.
Älä ehdota suoraan tähän luokkaan, vaan etsi tarkempi alaluokka, johon sivusto sopii.
Vitsejä, hauskoja kertomuksia ja parodiaa. Tässä luokassa on linkkejä sivuille, joiden tarkoitus saada sinut nauramaan.
Tänne voit ehdottaa huumorisivuja, jotka sisältävät jonkinlaista hävytöntä tai härskiä materiaalia, erityisen mustaa huumoria tai jotka muuten voidaan kokea loukkaaviksi.
Huvi-, puuha- ja teemapuistoja sekä kiertäviä tivoleita.
Ilmailuun liittyvät suomenkieliset sivut kuuluvat tähän luokkaan. Aihepiirejä ovat mm. lentonäytökset, lentokoulut, lennätykset, kuumailmapallot, ultrakevyet, purjelento, varjoliito, riippuliito, moottorilento, experimental-rakentaminen, laskuvarjourheilu, lennokit, nousuvarjourheilu ja taitolento.
Rautatieharrastukseen liittyviä linkkejä.
Kalastusaiheisia suomenkielisiä sivuja, asiaa kalastusvälineistä, kalapaikoista ja syöteistä sekä muusta asiaan kuuluvasta.
Suomenkielisiä sivuja, jotka käsittelevät mitä tahansa lemmikkieläimiä. Yleisimmillä lemmikeillä on omat alaluokkansa.
Tänne lisätään vain suomenkielisiä kissa-aiheisia sivuja. Rotukissoja ja yhdistyksiä koskevat sivut tulevat alakategorioihin "Kissarodut" ja "Järjestöt, yhdistykset ja löytökissatalot".
Villien lintujen havainnointiin yms. harrastuksiin liittyviä sivuja.

Matkailuaiheisia suomenkielisiä sivuja kaikkialta maailmasta. Englanninkieliset, Suomea käsittelevät matkailusivut ovat luokassa Top: Regional: Europe: Finland: Travel and Tourism

Toimittaja: risto, muokattu viimeksi 30.01.2002

Ilmoita suomenkieliset matkailuaiheiset sivusi tähän luokkaan. Mikäli sivusi eivät ole kokonaan tai pääasiallisesti matkailuaiheisia, niin yritä löytää sivuille sopivampi luokka aihepiirin tai sijainnin mukaan.  Tähän luokkaan kuuluvat mm. matkatoimistot, matkakuvaukset, matkakohteet, risteilyt, äkkilähdöt, matkaoppaat  ja majoituspalvelut. 

Yksityiset suomenkieliset kotisivut, jotka sisältävät pääasiassa muuta asiaa kuin matkailua, kuuluvat luokkaan World: Suomi: Kotisivut 

Yritysten suomenkieliset sivut, jotka sisältävät muutakin kuin matkailua, kuuluvat luokkaan Top: World: Suomi: Yritykset ja myös sijainnin mukaan luokkaan Top: World: Suomi: Alueellinen: Suomi   ja sitten valitse sopiva alue

Toimittaja: risto, muokattu viimeksi 30.01.2002

Metsästystä, saaliin käsittelyä ja riistanhoitoa käsitteleviä suomenkielisiä sivuja.
Moottoripyöräharrastusta käsitteleviä suomenkielisiä sivustoja.
Moottoriurheiluun liittyvät sivustot kuuluvat luokkaan World: Suomi: Urheilu: Moottoriurheilu: Moottoripyörät.
Tähän luokkaan kuuluvat kaikki päihteitä (alkoholi, huumeet, tupakka) koskevat sivut. Niin päihdevastaiset, päihdemyönteiset kuin puolueettomat tietosivutkin kuuluvat tänne. Tarkoitus on, että edustettuna on aiheen koko kuva.
Erityisen toivottuja ovat sivut, jotka käsittelevät päihteitä kokonaisvaltaisesti; niiden ominaisuuksia ja eri aspekteja (farmakologiaa, kemiaa, kulttuuria, historiaa, kasvien kohdalla botaniaa jne.). Lähinnä riipppuvuutta ja sen hoitoa koskevat sivut kuuluvat luokkaan World/Suomi/Terveys/Riippuvuudet.
Partioaiheiset linkit.
Lisää ainoastaan suomenkieliset partioaiheiset linkit tähän luokkaan. Kiitos.
Staattisiin pienoismalleihin liittyviä sivustoja.
Pelkkään keräilyyn keskittyneillä sivustoilla on oma luokkansa World: Suomi: Vapaa-aika: Keräily: Pienoismallit. Radio-ohjattaviin pienoislaitteisiin keskittyneillä sivustoilla on oma luokkansa World: Suomi: Vapaa-aika: Pienoismallit: Radio-ohjattavat.
Suomenkielisiä ratsastusaiheisia sivuja.
Ruokakulttuurin eri osa-alueet.
Luokka sisältää ruokaan ja juomaan eri tavoin liittyviä sivustoja. Ravintoloiden sivuja kannattaa yleensä ehdottaa mieluummin alueelliseen luokkaan, esimerkiksi World: Suomi: Alueellinen: Suomi: Etelä-Suomi: Uusimaa: Kunnat: Helsinki: Yritykset ja talous: Ravintolat. Valtakunnalliset ravintolaketjut ja ravintolaoppaat kuuluvat luokkaan World: Suomi: Elinkeinoelämä: Hotellit ja ravintolat.

Pelkkiä reseptikokoelmia ja -tietokantoja kannattaa ehdottaa tämän luokan alaluokkaan Reseptit. Pelkästään juomia, kuten viinejä, käsitteleviä sivustoja kannattaa vastaavasti ehdottaa alaluokkaan Juomat .

Saunomista, saunan rakentamista tai muuta saunakulttuuria käsitteleviä sivustoja.
Sieniharrastukseen liittyviä sivustoja (sienestys, oppaat, nimihakemistot, valokuvat, reseptit, keskustelut yms). HUOM. Myrkytystietokeskus puh. (09) 4711.
Tässä luokassa on vapaa-ajan harrastajille suunnattuja sivuja. Tieteellisemmin mykologiaa käsittelevät sivustot kuuluvat luokkaan World/Suomi/Tiede/Biologia.
Veneilyharrastukseen liittyvät suomenkieliset sivut kuuluvat tähän luokkaan.