Trametre un lloc al Directori Obert

 Gràcies pel vostre interès en le Projecte del Directori Obert. Trametre-hi un lloc és fàcil, però abans de començar el format de tramesa de llocs, us demanem de tenir en compte dues coses: No som un motor de recerca i ens enorgullim de ser altament selectius. No acceptem tots els llocs, no us ho prengueu com una cosa personal si el voste lloc no és acceptat. 

 1. Si us plau, prengueu-vos un moment per revisar la nostra política de trameses. És important que entengueu aquesta política.
 2. Si us plau, comproveu que sigui cert que aquesta és l'única categoria on el vostre lloc pot ser llistat. L'Open Directory té un ampli arbre de temes i ajuda a tothom a trobar la millor categoria. Així garantim que el vostre lloc serà revisat de manera oportuna. 
EXEMPLE:

Un lloc sobre el càncer de pit hauria de ser tramès a:

Top: Health: Conditions and Diseases: Cancer : Breast Cancer i no pas a

Top: Health: Conditions and Diseases

Aquesta és una distinció important en el món de les categoritzacions de la web, i així garanteix més velocitat en el procés de catalogació del vostre lloc.

Si us plau, tingueu en compte: no som un motor de cerca i estem orgullosos de ser molt selectius. No
 acceptem tots els llocs. Per tant, no us prengueu com una cosa personal si el vostre lloc no és acceptat.

ArtsCinema
Estàs segur que aquesta és la categoria més descriptiva per al teu lloc web? Si no n'estàs segur, si et plau pren-te una mica més de temps per cercar al directori i trobar la categoria més apropiada.

Intenta que la descripció del teu lloc web sigui breu - no més de 25-30 paraules.  Una descripció correctament escrita i objectiva farà que es llisti el teu lloc més fàcilment.
 • No facis servir codi HTML
 • Escriu frases completes i/o descriptives amb l'ortografia, gramàtica i puntuació correctes.
  • No escriguis tot en MAJÚSCULES en la descripció.
  • Evita posar en majúscules cada paraula de la descripció.
  • No repeteixis el títol en la descripció
 • Evita el llenguatge promocional i cadenes de paraules clau. Paraules i frases com "el millor" "el més visitat" i altres similars es treuran de la descripció.

Acord d'enviament

En relació amb la consideració de Curlie sobre el lloc web que envio, estic d'acord 
 • En seguir els Política de privacitat i Termes d'ús de Curlie.
 • En renunciar a qualsevol reclamació relacionada amb la inclusió, ubicació o eliminació d'aquest o de qualsevol altre  lloc web de Curlie Directory o del títol o descripció de qualsevol lloc web que aparegui a Curlie Directory; i
 • En cedir a Curlie Project Inc. Corporation una llicència no-exclusiva i lliure d'impostos per utilitzar, publicar, copiar, editar, modificar o crear treballs derivats del meu enviament.
També tinc coneixement que Curlie Project Inc. i Curlie tenen el lliure criteri de determinar l'estructura i el contingut del
directori i que, ja que l'ubicació d'un lloc web al directori està subjecte a la seva eliminació en qualsevol moment, no depenc de cap aspecte sobre la inclusió del lloc web al directori. (per exemple, "enviament" significa el títol i la informació descriptiva que dones per al teu lloc web, no el lloc web actual o el seu contingut).
He llegit i entès la guia d'enviament de llocs i vull trametre el meu lloc