My Account
1. Els Abruços, capital L'Aquila 2. Vall d'Aosta, capital Aosta 3. Pulla o Apúlia, capital Bari 4. Basilicata, capital Potenza 5. Calàbria, capital Catanzaro 6. Campània, capital Nàpols 7. Emília-Romanya, capital Bolonya 8. Friül — Venècia Júlia, capital Trieste 9. Laci, capital Roma 10. Ligúria, capital Gènova 11. Llombardia, capital Milà 12. Les Marques, capital Ancona 13. Molise, capital Campobasso 14. Piemont, capital Torí 15. Sardenya, capital Càller 16. Sicília, capital Palerm 17. Trentino — Tirol del Sud , capital Trento 18. Toscana, capital Florència 19. Úmbria, capital Perusa 20. Vèneto, capital Venècia
Regió de la Itàlia meridional, formada per les províncies de Potenza i Matera. La capital és Potenza.
Regió de la Itàlia meridional, que comprèn les províncies de Catanzaro, Cosenza, Crotona, Reggio de Calàbria i Vibo Valentia. La capital és Catanzaro.
Regió de la Itàlia meridional que comprèn les províncies d'Avellino, Benevent, Caserta, Nàpols i Salern. La capital és Nàpols.
Regió d'Itàlia, al vessant adriàtic.
Des del 1963 la regió comprèn les següents províncies: Chieti, L'Aquila, Pescara i Teramo.
Regió de la Itàlia septentrional que comprèn les províncies de Bolonya, Ferrara, Forlì-Cesena, Mòdena, Parma, Piacenza, Ravenna, Reggio de l'Emília i Rímini i és la fusió de les antigues regions de l'Emília i la Romanya. La capital és Bolonya.
Regió del NE d'Itàlia, que comprèn les províncies de Gorízia, Pordenone, Trieste i Udine. La capital és Trieste.
Regió de la Itàlia central, entorn de Roma, que comprèn les províncies de Roma, Frosinone, Latina, Rieti i Viterbo. La capital és Roma.
Regió de la Itàlia central; és banyada, a l'E, per la mar Adriàtica, i comprèn les províncies d'Ancona, Ascoli Piceno, Macerata, i Pesaro i Urbino. La capital és Ancona.
Regió de la Itàlia septentrional, que comprèn les províncies de Savona, Gènova, Imperia i La Spezia. La capital és Gènova.
Regió de la Itàlia septentrional, que s'estén des de la serralada dels Alps, al N, fins al Po, al S, i entre el Piemont, a l'W, i el Trentino-Alto-Àdige i el Vèneto, a l'W. La capital és Milà. Comprèn les províncies de Bèrgam, Brescia, Como, Cremona, Lecco, Lodi, Màntua, Milà, Pavia, Sondrio i Varese.
Regió de la Itàlia meridional, constituïda el 1963 en obtenir l'autonomia administrativa dels Abruços i que corresponia a la província de Campobasso fins el 1970, que fou dividida en dues províncies: Campobasso i Isernia. La capital és Campobasso.
Regió d'Itàlia del nord, que comprèn les províncies d'Alessandria, Asti, Biella, Cuneo, Novara, Torí, Verbano-Cusio-Ossola i Vercelli. La capital és Torí.
Regió de la Itàlia meridional, que ocupa l'extrem SE de la península, banyada per les mars Adriàtica i Jònica i limitada a l'W amb les regions de la Lucània, la Campània i Molise.
Comprèn les províncies de Bari, Bríndisi, Foggia, Lecce i Tàrent. La capital és Bari.
Illa de la Mediterrània, la segona d'aquesta mar per la seva superfície, que forma part de l'estat italià. La capital és Càller.
L'illa més gran de la Mediterrània, situada entre la mar Tirrena i la Jònica, a Itàlia. La capital és Palerm. És dividida en nou províncies.
Regió de la Itàlia peninsular, que s'estén des del vessant occidental de la serralada apenina fins a les costes de la mar Lígur i la Tirrena. La capital és Florència.
Regió administrativa del N d'Itàlia, situada entre la Llombardia a l'W i el SW, el cantó suís dels Grisons a l'W, el Vèneto al SE i l'E i el Tirol austríac al N. La capital és Trento.
Regió d'Itàlia, a l'interior de la península, entre les Marques, a l'E, el Laci, al S i la Toscana, a l'W. La capital és Perusa. Comprèn les províncies de Perusa i de Terni.
La Vall d'Aosta és una territori que forma part d'Arpitània.
Regió del NE d'Itàlia. La capital és Venècia. S'estén entre la frontera austríaca, la mar Adriàtica de N a S, i entre Friül-Venècia Júlia (E) i Trentino-Alto Adige i Llombardia (W) i Emília-Romanya (S).