Curlie

Què és Curlie

A mesura que el Web creix, els motors de cerca automàtica i els directoris amb pocs recursos de personal editorial esdevenen incapaços de fer front al volum creixent de llocs web.

L'objectiu de Curlie és crear el directori més ampli del web, confiant en un gran nombre d'editors voluntaris.

El cervell d'Internet

El Web segueix creixent a una velocitat increïble. Els motors de cerca automàtica esdevenen més i més incapaços de produir resultats útils a les peticions de cerca. El personal editorial, mal pagat, dels llocs comercials de directoris no pot ocupar-se de les recepcions, i la qualitat i amplitud dels seus directoris se'n ressent; arriben els enllaços morts, i ells no poden mantenir-se al mateix ritme que el creixement d'Internet.

La república del Web

En comptes de lluitar contra el creixement explossiu d'Internet, Curlie proporciona a Internet els mitjans per organitzar-se a si mateixa.

A mesura que Internet creix, també ho fa el nombre d'internautes; cadascun d'ells pot organitzar una petita part del Web i oferir-la a la resta de la població, treient la palla i conservant només el millor.

No és un programa d'entrevistes

La Usenet té la seva pròpia part d'experts i d'informació útil, però heu de ser un expert per destriar el que és útil del que no ho és.

Curlie és una república que es regula a si mateixa, on els experts poden aplegar les seves recomanacions, sense incloure-hi palla ni informacions incorrectes.

Pots marcar la diferència

Com en qualsevol comunitat, rebs el que dónes. Curlie dóna a tothom l'oportunitat de contribuir-hi.

Apuntar-s'hi és fàcil: escull un tema del que coneguis alguna cosa i uneix-t'hi. Editar categories és d'allò més fàcil; disposem d'un ampli conjunt d'eines per afegir, suprimir i actualitzar enllaços en qüestió de segons. A canvi d'uns quants minuts del teu temps pots ajudar a fer del Web un lloc millor, i ser reconegut com un expert en el tema de la teva elecció.

Uneix-te a Curlie

  1. Cerca una categoria que vulguis mantenir.
  2. Segueix l'enllaç que trobaràs a la part superior de les pàgines de categories.

Tingues en compte que no hi ha cap enllaç a les pàgines de les categories de primer nivell perquè són massa àmplies per a editors novells; hauràs de cercar una categoria més específica que t'interessi, i treballar allà.

Per a més informació