Curlie

Om Curlie

Curlie er det største og mest omfattende menneske redigerede katalog på Internettet. Det opbygges og vedligeholdes af et stort globalt samfund af frivillige redaktører.

Historie

Historisk kendt som Open Directory Project (ODP) og som DMOZ, blev vi grundlagt i ånden af Open Source-bevægelsen og blev det eneste store bibliotek, der er 100% gratis. I overensstemmelse med vores gratis brugslicens er der ingen omkostninger at indsende et websted til kataloget eller bruge katalogets data.

Formål

Med den enorme vækst af Internettet giver Curlie midlerne til samfundet til at identificere og kategorisere dets bedste indhold.

Du kan deltage

Som med ethvert samfund kan dine bidrag gøre det bedre for alle.

Du kan deltage på flere måder:

Rapporter et problem med et listet websted
Foreslå et sted til en bestemt kategori
Frivilligt til at redigere en bestemt kategori
Vedligehold din egen Curlie-samling

Rapporter et problem

Når du klikker eller holder musen hen over en webstedsfortegnelse, vises -ikonet. Klik på ikonet for at rapportere et problem med denne fortegnelse. Udfyld formularen, og en redaktør følger op.

Foreslå et sted

Når kategorien, du gennemser, er åben for nye forslag, vises -ikonet ved siden af. Klik på den og udfyld formularen, og en redaktør følger op. For mere information, gå her.

Bliv redaktør

Når den kategori, du gennemser, accepterer applikationer til nye redaktører, vises ikonet ved siden af. Hvis du er vidende om emnet og er interesseret i redigering, skal du klikke på ikonet og udfylde formularen.

Hvis det accepteres, har du adgang til et omfattende sæt værktøjer, der gør det nemt at tilføje, slette og opdatere links. Efter at have fået erfaringer kan du ansøge om yderligere og muligvis bredere kategorier.

Med blot et par minutter af din tid kan du hjælpe med at gøre internettet til et bedre sted og blive anerkendt som en ekspert på dit valgte emne. For mere information om at blive redaktør, gå her.

Yderligere information